Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:39
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Arsenal visar intresse för Cancelo

Sillybloggen

Först kom Mikel Arteta. Sedan värvade han Gabriel Jesus och Oleksandr Zintjenko.

Det är en tongivande trio som har bytt Manchester City till Arsenal senaste åren. Nu kommer uppgifter som gör gällande att “Gunners” vill fynda hos sin ljusblå rival igen.

João Cancelo är för tillfället utlånad till Barcelona men på grund av ett bråk med chefstränare Pep Guardiola ser han inte ut att ha någon framtid i City. Portugisen själv är angelägen om att stanna i den katalanska jätten, men på grund av de ekonomiska problem klubben dras med kan en sådan övergång bli svår att lösa.

Sport skriver att Arsenal samt klubbar i saudiska högstaligan, SPL, är medvetna om situationen. De är också intresserade av att värva 29-åringen, som troligtvis kommer att säljas i sommar.

Annons

Barça har dock inte gett upp hoppet utan tror sig sitta på ett trumfkort: nämligen spelarens egna vilja att spela för dem. Förhoppningen är att Cancelo ska vägra gå till någon annan klubb för att på så sätt “tvinga fram” en permanent flytt till La Liga-jätten. Ett scenario som beskrivs som “troligt”

Det återstår att se vilka som vinner dragkampen om ytterbacken.

Cancelo har gjort fyra mål samt fyra assist på 33 tävlingsmatcher i Barça-tröjan. Hans kontrakt med Manchester City sträcker sig till 2027.

Publicerad 2024-04-01 11:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto