Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Neymar planerar återkomst till Santos 2025

Sillybloggen

Den brasilianske världsstjärnan Neymar lämnade i somras Paris Saint-Germain för spel i saudiska Al-Hilal, där han sajnade ett monsterkontrakt och uppges tjäna 150 miljoner euro (1,77 miljoner kronor) per år i lön.

Sedan mitten av oktober är 32-åringen knäskadad efter att ha dragit korsbandet i en landskamp för Brasilien mot Uruguay.

Samtidigt löper kontraktet ut sommaren 2025, och sedan tidigare har klubbpresidenten till stjärnans första klubb, brasilianska Santos, uttalat sig om att man kommer göra allt för att få till en återkomst när kontraktet i Saudiarabien löpt ut.

Så verkar det även bli.

Brasilianska UOL rapporterar nämligen att Neymar bestämt sig för att återvända till Santos när kontraktet med Al-Hilal gått ut 2025.

32-åringen noterades för 72 mål och 35 assist på 140 framträdanden för Santos innan han lämnade för Europa och Barcelona 2013.

Annons

För tillfället placerar sig Santos i den brasilianska andradivisionen efter att skrällartat ha blivit degraderat förra säsongen.

Publicerad 2024-04-02 13:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto