Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Stuttgart kan göra nytt försök att värva Eric Smith

Sillybloggen

Eric Smith har skapat sig ett gott rykte inom den tyska fotbollen efter sina insatser i Hamburgklubben St Pauli.

I somras försökte Bundesligaklubbarna Mainz och Stuttgart värva den tidigare IFK Norrköping-spelaren utan framgång. Men nu kommer en av klubbarna att försöka igen, enligt nya uppgifter.

Under tisdagen rapporterar lokaltidningen Hamburger Abendblatt att Stuttgart ringat in Smith som ett av två namn man vill värva från St Pauli i sommar.

Stuttgart har gjort succé i år och placerar sig på en tredje plats i Bundesliga med sju omgångar kvar att spela. Behåller man den placeringen spelar klubben således i Champions League nästa säsong.

Samtidigt kommer St Pauli förmodligen att behöva sänka sin prislapp om sex miljoner euro på Smith för att Stuttgart ska agera. Det ska nämligen ha varit prislappen som fick affären att fallera senast Stuttgart försökte värva 27-åringen.

Annons

St Pauli, i sin tur, försöker kontra Bundesligaintresset. Enligt samma uppgifter har klubben en option att förlänga svenskens kontrakt till och med sommaren 2026, samtidigt som klubben själv är på väg upp till Bundesliga.

Smith har noterats för två mål och fem assist på 27 framträdanden för St Pauli den här säsongen.

Publicerad 2024-04-02 09:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto