Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:36
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Manchester United redo att lägga 1,16 miljarder på Neves

Sillybloggen

João Neves har fått sitt stora genombrott i Benfica under säsongens gång. Den 19-årige mittfältaren står noterad för två mål och tre assist på 27 ligaframträdanden, och storklubbarna har börjat flockas runt honom.

Manchester United och Barcelona har varit de klubbar som uppgetts ha mest konkret intresse för mittfältaren, framför allt den förstnämnda klubben. Och just United har nu tagit ett första steg för att säkra en värvning av Neves i sommar.

Under natten till onsdagen rapporterar portugisiska Record att United har åsidosatt 86 miljoner pund öronmärkta för att läggas på Neves. Benficastjärnan ses som högsta prioritet att få in i sommar hos klubben.

Huruvida 86 miljoner pund kommer att räcka till att värva Neves återstår att se. Benfica har försökt förlänga 19-åringens kontrakt i hopp om att få honom att stanna någon säsong till i den portugisiska huvudstaden, bland annat.

Annons
Publicerad 2024-04-03 07:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto