Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:32
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Prislappen avskräcker Barcelona från Baena-affär

Sillybloggen

Barcelona har sedan tidigare uppgetts visa intresse för Villarreal-mittfältaren Alex Baena, som har en stark säsong i ryggen. Men nu gör nya uppgifter gällande att det finns ett stort hinder – priset.

Barcelonas ekonomiska problem är väldokumenterade och Diario Sport rapporterar nu att Villarreal inte är intresserat av att sälja 22-åringen för en lägre summa än den utköpsklausul på 60 miljoner euro, motsvarande 693 miljoner kronor, som finns i Baenas nuvarande avtal.

Detta sägs vara ett stort problem för Barcelona, som inte har något större svängrum på sommarens transfermarknad. Diario Sport rapporterar även att en värvning av Baena, som huserar på det offensiva mittfältet, prioriteras bort då den sportsliga ledningen först och främst är ute efter en defensiv mittfältare.

Alex Baena har under säsongen noterats för två mål och nio assist på 27 La Liga-matcher. Han debuterade för det spanska landslaget under hösten.  

Annons
Publicerad 2024-04-05 15:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto