Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:18
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Liverpool villigt att lägga rekordbud på Valverde

Sillybloggen

Federico Valverde har varit en viktig kugge i Real Madrid under Carlo Ancelottis ledning under de senaste åren. Uruguayanen har vid flertalet tillfällen uttryckt sin kärlek för klubben, trots att det har funnits intresse från annat håll.

En av klubbarna som vid flertalet tillfällen har uppgetts visa intresse för mittfältaren är Liverpool. Nu gör uppgifter gällande att Merseyside-klubben återigen siktar in sig på Valverde.

Det är sajten Teamtalk som uppger att Liverpool visar intresse för Valverde inför sommarens övergångsfönster. Ett problem är dock att Valverde har ett avtal som löper till sommaren 2029 och således är Real Madrid inte ”tvingat” att sälja sin mittfältsdynamo.

Uppgifterna gör dock gällande att Liverpool-ledningen är så pass förtjust i Valverde att de är villiga att erbjuda 129 miljoner pund, motsvarande 1,73 miljarder kronor, för att övertyga Real Madrid om en försäljning.

Annons
Publicerad 2024-04-06 00:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto