Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Amorim muntligt överens med Liverpool

Sillybloggen

Den europeiska tränarkarusellen fortsätter att snurra och ett av de hetaste namnen är Sportings Ruben Amorim.

Amorim har bland annat kopplats samman med de vakanta tränarposterna i Barcelona, Bayern München och Liverpool. Förre veckan rapporterade bland annat The Athletic att de sistnämnda hade inlett samtal kring en rekrytering.

Nu kommer rapporter från tyska Sky kring samtalen mellan Amorim och Liverpool. De uppger att förhandlingarna har gått så pass bra att en muntlig överenskommelse har nåtts mellan parterna kring ett avtal som sträcker sig till sommaren 2027.

Vidare sägs Amorim själv prioritera tränaruppdraget i Liverpool, som har tryckt på för att övertala honom under de senaste veckorna.

Liverpool och Sporting väntas nu gå in i de slutgiltiga förhandlingarna, vilket innebär att affären inte är helt klar i nuläget. Amorim sägs ha en utköpsklausul på 10 miljoner euro, 115 miljoner kronor.

Annons

Uppgifterna gör även gällande att 39-åringen fanns med på den lista över potentiella tränarkandidater som Bayern München har tagit fram. Även Chelsea sägs ha hört sig för kring Amorims tillgänglighet.

Publicerad 2024-04-09 10:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto