Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:42
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Atlético intresserat av Ceballos

Sillybloggen

Tidigare i vår uppgav den spanska tidningen Marca att Real Madrid-mittfältaren Dani Ceballos, 27, överväger att lämna för att få mer speltid i en annan klubb, och senare skrev den spanska tidningen Mundo Deportivo att Newcastle är intresserat av spanjoren.

Nu kommer nya uppgifter från spanska Cadena Ser om att Atlético Madrid är intresserat av att värva Ceballos, vilket i sådana fall skulle bli en känslig övergång mellan två rivaler. Samtidigt har Atlético gjort den typen av värvningar förut, då både Marcos Llorente och Alvaro Morata har en bakgrund med spel i Real Madrid.

Ceballos, som har kontrakt till 2027, är den här säsongen noterad för ett mål och en assist på 21 matcher med “Marängerna”. Han anslöt från Real Betis under 2017, och var på lån hos Arsenal mellan 2019 och 2021. Totalt sett har han gjort sju mål och 13 assist på 141 matcher med Madrid-klubben.

Annons
Publicerad 2024-04-09 16:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto