Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Hiljemark aktuell för Elfsborg - vid Thelin-avsked

Sillybloggen

IF Elfsborgs chefstränare Jimmy Thelin kopplas ihop med den skotska klubben Aberdeen, och enligt Aftonbladet är svensken klubbens huvudkandidat som ny huvudtränare. Samtidigt har tidningen uppgifter om att Thelin trivs utmärkt i Elfsborg, och att tränarens familjesituation, samt ett par andra saker talar för att han blir kvar.

Vid ett avsked för Thelin har Aftonbladet vidare uppgifter om att Oscar Hiljemark, som just nu är chefstränare i danska andraligalaget Ålborg, är aktuell som ersättare, då han sägs hållas väldigt högt inom Borås-klubbens organisation.

Hiljemark avslutade sin spelarkarriär i Ålborg under 2021, och var först assisterande tränare, innan han blev huvudtränare i klubben. Ålborg är i dagsläget på väg att säkra uppflyttning till danska högstaligan.

Hiljemark spelade i Elfsborg från 2008 till 2013, då han lämnade för PSV Eindhoven. Därefter tillhörde han flera klubbar i olika länder utomlands under sin spelarkarriär, samt gjorde 28 A-landskamper med svenska landslaget.

Annons
Publicerad 2024-04-09 15:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto