Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Manchester City är överens med Paqueta

Sillybloggen

I somras uppgavs Manchester City vara nära en värvning av West Ham Uniteds Lucas Paqueta. Affären blåstes dock av eftersom brassen utreddes av det engelska förbundet (FA) för bettingbrott.

Nu uppger dock Foot Mercato att Manchester City återupplivar sitt intresse för Paqueta, som nyligen öppnade upp kring anklagelserna om bettingbrott.

– Det har gått sju månader sedan det hände. Jag samarbetar och gör vad som står i min makt för att lösa det, förklarade Paqueta, enligt Goal.

Foot Mercato uppger att Manchester City nu har nått en personlig överenskommelse med Paqueta, kring löneanspråk och bonusar. Det som nu återstår är för de regerande Champions League-mästarna att nå en överenskommelse med West Ham.

Paqueta har ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2027, med en option för ytterligare en säsong. Således talar mycket för att London-klubben kommer att begära i närheten av de 85 miljoner pund, motsvarande 1,14 miljarder kronor, som det rapporterades om under sommarens övergångsfönster.

Annons
Publicerad 2024-04-09 07:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto