Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

8:20
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Ramos har sänt iväg sin agent till USA

Sillybloggen

Sevilla-veteranen Sergio Ramos, 38, sitter på ett utgående kontrakt, och går en oviss framtid till mötes. Nyligen uppgav den spanska tidningen Marca att spelaren har erbjudits ett nytt kontrakt, samtidigt som den spanska tidningen Mundo Deportivo skrev i förra veckan att mittbacken ser över sina alternativ inför sommaren.

Nu kommer Mundo Deportivo med nya uppgifter om att Ramos agent har rest till USA i hopp om att förhandla fram ett avtal åt spelaren med en MLS-klubb. Ramos uppges bett sin agent om att göra det, då han sägs vara intresserad av att spela i USA.

Tidigare har det även ryktats om saudiarabiskt intresse för 38-åringen. Enligt Mundo Deportivo uppges Ramos också vara positivt inställd till en flytt till Saudiarabien.

Ramos anslöt till Sevilla från Paris Saint-Germain under sommaren 2023, och har som bekant även en bakgrund med spel i Real Madrid mellan 2005 och 2021. Totalt sett stod han för 671 matcher med Real Madrid, och med Sevilla är han noterad för 79 framträdanden fördelat över två olika sejourer i klubben.

Annons
Publicerad 2024-04-10 15:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto