Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:28
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: West Ham har ögonen på Mourinho

Sillybloggen

José Mourinho är klubblös efter att ha fått sparken av Roma i januari. Nu talas det om en återkomst till England för “The Special One”.

TeamTalk rapporterar att West Ham är intresserade av att hämta in den portugisiske tränaren. Det skulle innebära en tredje klubb i London för Mourinho.

Tidigare har han basat över Chelsea och Tottenham, men även Manchester United. Han fick lämna Tottenham 2021.

Om Mourinho tar över West Ham innebär det att han ersätter David Moyes. Förre West Ham-anfallaren Frank McAvennie är positiv.

– Jag är en stor Mourinho-supporter. Jag bryr mig inte vad någon säger. Den killen vet hur man vinner titlar. De säger att han inte var bra nog för Manchester United. Han vann ju bara Europa League och ligacupen. Vilken katastrof, eller hur? säger McAvennie till Football Insider och fortsätter:

Annons

– Jag hade jättegärna sett honom ta över. Han kritiseras för sitt destruktiva spel, men hade Mourinho haft det här laget hade det inte varit destruktivt. Alla kan ju se att det är försvaret som behöver förbättras och där är Mourinho skicklig.

Nyligen kom uppgifter om att Benfica har siktet inställt på Mourinho. Det hade dock varit en känslig flytt, eftersom Mourinho skördade stora framgångar i rivalen Porto.

Publicerad 2024-04-14 08:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto