Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:45
Nästa

Avbryt
Försök igen

Spansk media: Marquez favorit att ta över - vid Xavi-avsked

Sillybloggen

Barcelona-tränaren Xavi meddelade i slutet av januari att han lämnar sitt uppdrag efter säsongen, men i takt med att laget har börjat prestera bättre igen, så har det publicerats uppgifter i flera olika tidningar om att tränaren ändå kan bli kvar.

Nu uppger den spanska tidningen Sport att Barcelona är redo att överväga att behålla Xavi – om tränaren vill stanna och håller en presskonferens om att han vill fortsätta vara tränare i klubben.

Vid ett avsked för Xavi uppges samtidigt tidigare Barcelona-spelaren Rafael Marquez vara klar favorit att ta över. Han leder i dagsläget, sedan sommaren 2022, den spanska storklubbens reservlag. Han spelade i Barcelona mellan sommaren 2003 och sommaren 2010.

45-åringen har så här långt inte lett något A-lag i en högstaliga. Han har endast varit ungdomstränare i RSD Alcala och sportchef i Atlas.

Enligt Sport är Barcelona i dagsläget långt ifrån Hansi Flick, som är klubblös, och Roberto De Zerbi, just nu i Brighton & Hove Albion. Vidare sägs Barcelonas sportchef Deco vilja ha in Luis Enrique, till vardags i PSG, men det rapporteras vara en omöjlighet.

Annons
Publicerad 2024-04-15 09:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto