Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:58
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Vestri intresserat av Nuh

Sillybloggen

Malmö FF-talangen Mubaarak Nuh, 21, var i fjol på lån hos Örgryte IS i superettan, och ingår i dagsläget inte i den regerande svenska mästarens planer, något han nyligen svarade om i en intervju med Fotbollskanalen.

– Jag skulle ändå säga att det halvt är mitt fel, att jag är i den här situationen. Jag borde gjort mycket bättre ifrån mig mycket tidigare i min karriär, så jag får bara hålla huvudet högt, kämpa på och fortsätta träna. Sedan kommer det förmodligen något gott ur det, sa han till Fotbollskanalen. 

Nu uppger Expressen att det finns intresse från isländska Vestri för Nuh, men det sägs vara ovisst hur skarpt intresset är. Det isländska fönstret är fortsatt öppet till den 24 april, vilket innebär att det skulle kunna bli en flytt framöver.

Nuh har tidigare varit utlånad från MFF till BK Olympic och Jammerbugt FC.

Annons
Publicerad 2024-04-15 08:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto