Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:56
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Sancho öppen för att återvända till Man Utd

Sillybloggen

Jadon Sancho, 24, är utlånad från Manchester United till Dortmund. Avtalet sträcker sig säsongen ut och den engelska storklubben har uppgetts vilja sälja den offensive pjäsen i sommar för 390-450 miljoner kronor. Det är ett pris som Dortmund troligtvis inte kan matcha, enligt Sky.

En stor anledning till varför Sancho lånades ut i vintras var på grund av ett omtalat bråk med Erik ten Hag. Just ten Hag kan också bli en ”lösning” på Sanchos framtid i Manchester United.

Enligt i news är stjärnan öppen för att återvända om ten Hag får sparken innan nästa säsong drar igång. Uppgifterna gör gällande att den nederländske tränaren för närvarande sitter sätter säkert och ingår i planerna, men att han är under press på grund av svaga resultat den senaste tiden.

Sancho, som under sin lånesejour i Dortmund svarat för två mål och två assist på 14 tävlingsmatcher, har kontrakt med Manchester United till 2026.

Annons
Publicerad 2024-04-17 07:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto