Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Roma har ögonen på Chiesa

Sillybloggen

Gazzetta dello Sport rapporterade nyligen att det skurit sig totalt i Juventus mellan Federico Chiesa, 26, och tränare Massimiliano Allegri.

Den italienske yttern var bland annat irriterad över att ha blivit utbytt i 0-0-derbyt mot Torino, där han kastade iväg sina skor och sa: “Jag är alltid först att bli utbytt”.

Chiesa ska vara besviken över bristande speltid och tränarens taktiska idéer, inte minst då han fått spela central anfallare i ett 3-5-2-system.

Nu uppger Tuttosport att Roma är en potentiell destination för Chiesa. Tränare Daniele De Rossi sägs betrakta honom som den perfekta förstärkningen.

De Rossi ska nämligen föredra en 4-3-3-uppställning nästa säsong och är på jakt efter en ytter av klass. Valet kan falla på Chiesa, som Romas stora transfermål.

Annons

Skulle Allegri lämna kan det å andra sidan innebära att den offensiva pjäsen stannar i Juventus.

Chiesa, som har kontrakt till sommaren 2026, har även kopplats ihop med Tottenham, Newcastle och Liverpool det senaste året. Italienaren har gjort sju mål och två assist på 28 ligamatcher den här säsongen

Publicerad 2024-04-20 23:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto