Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:38
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Luis Diaz är Barcelonas drömvärvning

Sillybloggen

Barcelona har stora ekonomiska bekymmer, men uppges samtidigt vara ute efter att förstärka laget med ett stort namn under sommarens transferfönster.

Nu uppger spanska Sport att klubben har identifierat en drömvärvning.

Uppgifterna gör gällande att Barcelonas sportsliga ledning, med sportchefen Deco i spetsen, vill göra allt i sin makt för att knyta till sig Liverpools Luis Diaz.

Colombianen har ett kontrakt med Liverpool som sträcker sig till sommaren 2027, vilket gör att klubben inte har något behov av att sälja inom en snar framtid. Tidigare uppgifter från Mundo Deportivo har bland annat gjort gällande att klubben kräver mellan 120-140 miljoner euro, ungefär 1,34-1,57 miljarder kronor.

Det finns dock hopp i Barcelona och det är att klubbpresidenten har en god relation med Diaz agent, Pini Zahavi. Detta i kombination med att Diaz själv sägs vara öppen för en flytt till Barcelona ska, enligt Sport, göra att katalanerna hoppas kunna vänta in rätt tidpunkt för att göra en framstöt under sommaren.

Annons
Publicerad 2024-04-21 13:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto