Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:56
Nästa

Avbryt
Försök igen

L’Equipe: Arsenal och Liverpool jagar Mendy

Sillybloggen

Alphonso Davies har bara ett år kvar på sitt kontrakt i sommar och mycket talar för att han då lämnar Bayern München. Nästa klubbadress blir troligtvis Real Madrid, enligt samstämmiga medierapporter.

Något som kan få konsekvenser för andra.

Ferland Mendy, 28, befinner sig nämligen i en liknande situation i “Los Blancos”. Vänsterbacken har också bara ett år kvar på sitt avtal i sommar och en värvning av Davies skulle kunna betyda att han inte erbjuds en förlängning.

En situation som andra klubbar har snappat upp.

L’Equipe hävdar nämligen att Arsenal och Liverpool vill värva Mendy. Enligt tidningen har båda Premier League-jättarna tagit kontakt med fransmännens representanter gällande en möjlig övergång, även om inga officiella förhandlingar har inletts ännu.

Manchester City, Manchester United och Bayern München är andra klubbar som också påstås ha ögonen på 28-åringen. Spelaren själv ska redan ha tackat nej till Newcastle.

Annons

Mendy anslöt till Real Madrid från Lyon 2019. Sedan dess är han noterad för sex mål samt tio assist på 165 tävlingsmatcher.

Publicerad 2024-04-22 07:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto