Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:33
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Conte överens med Napoli

Sillybloggen

Det har varit tränarkaos i Napoli sedan guldmakaren Luciano Spalletti lämnade i fjol.

Rudi Garcia och Walter Mazzarri har båda fått sparken. Francesco Calzona är säsongens tredje tränare och har jobbet för tillfället, men han är bara en tillfällig lösning fram till i sommar.

Serie A-åttan är därmed på jakt efter en permanent lösning på posten inför nästa säsong. Och nu kommer uppgifter som gör gällande att man har hittat sitt namn.

Italienska tv-kanalen Rai hävdar nämligen att Napoli är överens med Antonio Conte. 54-åringen påstås ha tackat ja till treårskontrakt, som sträcker sig fram till sommaren 2027.

Calcionapoli24 uppger att Conte kommer tjäna runt 6,5 miljoner euro (drygt 75 miljoner kronor) om året. Det enda som saknas innan saken blir helt klart är att klubbpresident Aurelio De Laurentiis ska ge ett slutgiltigt klartecken, men det väntas inte bli några problem eftersom pampen har “drömt” om att få in tränaren i klubben under en längre period.

Annons

De Laurentiis och Conte hade exempelvis ett möte redan i höstas, när Rudi Garcia hängde löst. Men den tidigare Juventus-tränaren valde då att passa på möjligheten.

Conte har varit klubblös sedan han lämnade Tottenham i mars förra året. Tidigare i karriären har den flerfaldige Serie A-mästaren även basat över klubbar som Chelsea och inter.

Napoli är för tillfället åtta i Serie A och lär därmed missa spel i Champions League nästa säsong.

Publicerad 2024-04-26 23:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto