Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Geertruida vill följa med Slot till Liverpool

Sillybloggen

De Telegraaf rapporterar att Feyenoord har varit ledigt i dagarna och vice-kaptenen Lutsharel Geertruida gjorde ett besök som lett till spekulationer. I lördags befann han sig nämligen på London Stadium för att se Liverpools 2-2-möte med West Ham. Från bortaläktaren lade den allsidige spelaren ut en bild på Snapchat, enligt Daily Express. Vistelsen kommer i svallvågorna av att Feyenoords tränare Arne Slot är på väg att bli ny Liverpool-tränare efter Jürgen Klopp.

De Telegraaf uppger att Geertruida är sugen på att lämna sin nuvarande klubb i sommar och att han vill följa med Slot till Merseyside. Geertruida spås kunna vara till salu för runt 30 miljoner euro, runt 350 miljoner kronor.

23-åringen, som kan spela lite varstans i backlinjen, står den här säsongen noterad för sju mål och fyra assist på 44 tävlingsmatcher. Hans kontrakt med Feyenoord sträcker sig till 2025.

Annons
Publicerad 2024-04-29 08:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto