Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

ESPN: Man United leder racet om Olise

Sillybloggen

Manchester United har under en längre tid kopplats ihop med Crystal Palaces ytter Michael Olise, 22, som även ryktats till andra storklubbar, som Chelsea, Liverpool och Manchester City.

Under torsdagen kommer ESPN med nya uppgifter som talar för United.

Enligt ESPN leder United racet om en värvning av Olise i sommar, samtidigt som klubbens nye delägare INEOS uppges se på Olise som en nyckelvärvning inför nästa säsong.

Samtidigt rapporteras det krävas av United att klubben betalar mellan 50 och 60 miljoner pund, motsvarande 683-819 miljoner svenska kronor för att få loss spelaren. Olise sägs i sin tur inte påverkas av att United inte ser ut att spela i Champions League nästa säsong.

Olise har i dagsläget kontrakt med Palace till sommaren 2027. Under den här säsongen är han noterad för sju mål och fyra assist på 16 matcher med London-klubben. Han har tidigare en bakgrund i Manchester Citys, Arsenals och Chelseas akademiverksamheter.

Annons
Publicerad 2024-05-02 17:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto