Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Juventus favorit i jakten på Greenwood

Sillybloggen

Manchester United vill “casha in” på Mason Greenwood i sommar.

Ytterforwarden är för tillfället utlånad till Getafe fram till sista juni, men någon framtid på Old Trafford har han inte trots att hans kontrakt sträcker sig till 2025. Detta eftersom 22-åringen fortsatt är avstängd av klubben efter den utredning om våldtäkt och misshandel som han var föremål för häromåret.

Men klubbar i Italien och Spanien är intresserade av spelaren.

iNews uppger att Juventus leder jakt på Greenwod framför ett “flertal andra klubbar”. Prislappen påstås ligga på runt 40 miljoner pund (nästan 550 miljoner kronor). Samma uppgifter gör gällande att Manchester United kan förlänga 22-åringens kontrakt om prislappen inte möts.

Annons

Calciomercato lägger till att Juventus intresse för Greenwood är “seriöst”. Internt anser den sportsliga ledningen att han skulle vara ett starkt tillskott till spelartruppen.

Barcelona, Atlético Madrid, Real Sociedad och Valencia är exempel på andra klubbar som visat intresse för engelsmannen. Samtidigt har Getafes klubbpresident talat öppet om att han vill göra övergången permanent.

Greenwood har gjort tio mål samt sex assist på 31 tävlingsmatcher för Getafe den här säsongen.

Publicerad 2024-05-02 10:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto