Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:03
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: PSG jagar Gyökeres

Sillybloggen

Det blev ingen final. Paris Saint-Germain är utslaget ur Champions League efter skrällförlusterna mot Dortmund.

Ligue 1-jätten slickar nu såren. Laget har redan säkrat ligatiteln och därför kan ledningen redan börja blicka mot sommarens transferfönster, där det lär hända grejer.

Storstjärnan Kylian Mbappé väntas som bekant gå till Real Madrid inom kort. Ett kolossalt tapp, så klart. Och ett som klubben behöver ersätta.

Le Parisien hävdar att PSG så kommer göra och planen är att värva en stjärnforward. Tidningen skriver att det finns två namn högst upp på önskelistan.

Ett av dem är Napolis stjärnstriker Victor Osimhen, vilket det rapporterats om tidigare. Det andra namnet är Viktor Gyökeres, 25.

Landslagssvensken har haft en strålande säsong i Sporting, som blev mästare i kavaj häromdagen. Gyökeres var en nyckelpjäs för portugiserna och är noterad för 41 mål på 47 matcher den här säsongen.

Annons

I vår har BP-produkten kopplats ihop med stora klubbar som Arsenal, Chelsea och Manchester United. Men nu ger sig alltså även PSG in i jakten på Gyökeres, som har kontrakt till 2028.

Le Parisien skriver att PSG kommer tvingas välja: det blir antingen Osimhen eller Gyökeres i sommar. Det återstår att se vem valet faller på – och vem som är tillgänglig. Båda spelarna ryktas ha en prislapp på omkring en miljard kronor.

Publicerad 2024-05-08 18:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto