Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:12
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Barcelonas alternativ till Xavi

Sillybloggen

Barcelona-tränaren Xavi meddelade i januari att han lämnar i sommar, men sedan kom en ny vändning, då besked gavs om att han fortsätter sitt uppdrag i klubben.

Under fredagsmorgonen kom nya uppgifter, då RAC1 rapporterade att Xavi inte kommer vara huvudtränare nästa säsong. Andra spanska medier skrev också om nyheten, där Mundo Deportivo hävdade att presidenten Joan Laporta “överväger allvarligt” att kicka tränaren.

Nu uppger Mundo Deportivo att de främsta kandidaterna till att ersätta Xavi är tidigare spelaren Rafael Marquez, som just nu leder klubbens reservlag, och Hansi Flick, som i dagsläget är klubblös efter att tidigare ha basat över Tysklands landslag och Bayern München.

Andra tränare som tidigare nämnts som aktuella är Brighton & Hove Albions Roberto De Zerbi, Bayern Münchens avgående tränare Thomas Tuchel, Portos Sergio Conceiçao och Tysklands förbundskapten Julian Nagelsmann, men de uppges alla ha uteslutits av sportchefen Deco.

Annons
Publicerad 2024-05-17 13:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto