Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The Athletic: Napoli har tagit kontakt gällande Greenwood-övergång

Sillybloggen

Mason Greenwood är fortsatt avstängd av Manchester United efter den utredning om våldtäkt och misshandel som han var föremål för häromåret. Således väntas engelsmannen lämna klubben permanent när han återvänder från sitt lån till spanska Getafe.

Tidigare i veckan rapporterades italienska storklubben Napoli vara intresserat av 22-åringen som offensiv förstärkning inför nästa säsong.

Nu har klubben agerat.

The Athletic rapporterar under lördagen att Napoli tagit kontakt med Manchester United gällande en övergång för Greenwood.

Det framgår inte av uppgifterna huruvida Napoli föredrar att låna Greenwood eller köpa honom permanent. Dock gör uppgifterna gällande att United är öppet för båda, såvida en acceptabel låneavgift betalas.

Än så länge har klubbarna inte enats kring något och det framgår inte hur spelaren ställer sig gällande en övergång till Italien. Det återstår därmed att se hur kontakten klubbarna emellan utvecklar sig den kommande tiden.

Annons

Greenwoods kontrakt med United löper ut i juni 2025 men klubben har en option att förlänga avtalet med ett år.

Publicerad 2024-05-18 12:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto