Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:38
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: San Diego FC vill värva Kevin De Bruyne

Sillybloggen

Manchester City-stjärnan Kevin De Bruyne har ett år kvar på sitt kontrakt med den engelska mästarklubben. Därefter går han i dagsläget en osäker framtid till mötes.

Tidigare har uppgifter gjort gällande att flera saudiska klubbar vill plocka in belgaren som en statement-värvning för ligan. Men De Bruyne har ett annat erbjudande som han uppges föredra mer.

Brittiska HITC rapporterar att MLS nya expansionslag San Diego FC har ett stort intresse för att plocka in De Bruyne. Klubben ska vara redo att lägga in en stöt för att få drömmen att bli verklighet.

San Diego kliver gör sitt första år i MLS säsongen 2025 och vill således ha De Bruyne till dess. Enligt uppgifterna vill man att De Bruyne ska bli San Diegos motsvarighet till vad Lionel Messi är för David Beckhams klubb Inter Miami. Att vara lagets kronjuvel i jakten på MLS-titeln.

Annons

San Diego är beredda att erbjuda De Bruyne ett kontrakt likt det Messi har hos Miami.

De Bruyne ska gilla tanken av en flytt till MLS och San Diego. Om han flyttar utomlands ska MLS vara hans föredragna destination.

Samtidigt är 33-åringen inte på något sätt missnöjd med livet i Manchester City och Premier League. Det återstår därmed att se huruvida San Diego lägger in en stöt på belgaren och hur han i så fall ställer sig till erbjudandet.

Publicerad 2024-05-18 13:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto