Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:18
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Rekordbud på Gudjohnsen accepterat

Sillybloggen

Islänningen Andri Gudjohnsen, 22, lämnade i vintras IFK Norrköping för Lyngby – efter att ha varit på lån hos den danska klubben under ett halvår. Enligt Tipsbladet var övergångssumman på runt 2,3-3 miljoner svenska kronor.

Nu uppger bold.dk att Lyngby har accepterat ett bud från Gent på Gudjohnsen, som är värt runt tre miljoner euro, motsvarande 35 miljoner kronor. Därmed rapporteras forwarden vara väldigt nära en flytt till den belgiska storklubben.

Försäljningen uppges samtidigt bli en rekordförsäljning för Lyngby – om den går igenom.

I samband med Norrköpings försäljning av Gudjohnsen bekräftade sportchefen Tony Martinsson att det kan komma in pengar till IFK vid en framtida försäljning.

– Vi har nått en överenskommelse där vi är nöjda med uppgörelsen vid en eventuell vidareförsäljning av Andri, sa Martinsson på Pekings hemsida då.

Annons

Gudjohnsen är den här säsongen noterad för 15 mål och två assist på 32 matcher. Med Norrköping svarade han för ett mål på 33 framträdanden.

Publicerad 2024-05-22 15:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto