Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:08
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Inter Miami vill värva Nacho

Sillybloggen

Nacho Fernández har varit ett givet inslag i Real Madrid sedan han flyttades upp till A-laget 2012. Han har varit klubben trogen sedan dess, men häromveckan uppgav flera journalister att 34-åringen har bestämt sig för att lämna den spanska jätten när hans kontrakt löper ut i sommar.

Beslutet är taget. Näst på tur: hitta en ny klubbadress.

La Gazzetta dello Sport har rapporterat att Inter visar intresse för Nacho. Men någon flytt till Serie A lär det inte bli.

I alla fall inte om man ska tro Relevo. Sajten skriver att spanjoren vill har ett äventyr, både på ett sportsligt och personligt plan. Han vill bort från Europa och USA pekas ut som drömdestinationen.

Passande nog har MLS-laget Inter Miami – med stjärnspelare som Lionel Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba och Luis Suarez i truppen – siktet inställt på Nacho. Klubben har budgetutrymme för den mångsidige backen, som själv påstås vara öppen för en övergång till delägare David Beckhams mannar.

Annons

Relevo understryker att Nacho inte kommer att ta något beslut om sin framtid före Champions League-finalen den 1 juni.

Publicerad 2024-05-24 08:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto