Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:31
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Barcelona vill ge Alcantara tränarroll

Sillybloggen

Barcelona har sparkat Xavi och av allt att döma kommer förre Bayern München-tränaren Hansi Flick bli legendarens ersättare.

Vilka som kan tänkas bli hjälpredor till Flick är höljt i dunkel, men den katalanska klubben uppges skissa på smått sensationella lösningar.

Enligt AS vill den sportsliga ledningen, med sportchef i Deco i spetsen, ha in tidigare spelare som pratar både tyska och spanska i staben. Flick sägs gilla tanken eftersom det skulle innebära en “länk” mellan tränarteamet och spelargruppen.

Det önskade namnet ska vara 33-årige Thiago Alcantara, som kommer att lämna Liverpool när kontraktet löper ut om en dryg månad, och en kontakt är tagen. AS uppger dock att det kan bli svårt att övertyga Alcantara eftersom den förre Bayern München-mittfältaren kan fortsätta sin spelarkarriär. Alcantara tog farväl av Barcelona år 2011.   

Annons

Två andra namn på Barcelonas lista är 33-årige Marc Bartra (tidigare i Dortmund, sitter för närvarande på utgående avtal med Real Betis) och Javi Martinez (tidigare i Bayern München, nuförtiden i Qatar SC), enligt AS.

Publicerad 2024-05-25 15:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto