Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:13
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Conte nära Napoli

Sillybloggen

Redan för en månad sedan uppgavs klubblöse Antonio Conte vara överens med Napoli, vars interimtränare Francesco Calzona lär lämna efter säsongen.

Nu rör det på sig. Enligt transferjournalisten Matteo Moretto är Conte och Napoli i långt gångna förhandlingar och parterna jobbar för närvarande på att hitta en definitiv lösning.

Nicolo Schira, italiensk transferjournalist, uppger att den förre Chelsea- och Tottenham-tränaren närmar sig uppdraget och att diskussionerna är “positiva”.

Schiras uppgifter gör gällande att Conte erbjudits ett kontrakt till 2027 med en årslön på 6,5 miljoner euro, ungefär 75 miljoner kronor. Avtalen sägs även innefatta en bonus på 2 miljoner euro, lite mer än 20 miljoner kronor, om Conte kniper en Champions League-plats med Napoli.

Annons

Napoli är tia i Serie A och har en turbulent säsong bakom sig där tränarna Rudi Garcia och Walter Mazzarri fick sparken.

Publicerad 2024-05-25 16:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto