Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Amrabat öppnar för Man Utd-förlängning: ”Absolut ett alternativ”

Sillybloggen

Sofyan Amrabat har spenderat säsongen på lån från Fiorentina till Manchester United. Där har han dock fått allt mindre speltid och under den senaste tiden har samstämmiga uppgifter gjort gällande att klubben inte kommer att utnyttja den köpoption som finns i avtalet och att han kommer att återvända till Florens efter säsongen.

Men i FA-cupfinalen mot Manchester City tog marockanen plats på mittfältet och då svarade han för en stark insats när Manchester United säkrade titeln efter sin 2-1-seger på Wembley.

Efter matchen fick han frågor om sin framtid och då öppnade han för att bli kvar i klubben.

– Att stanna i Manchester United är absolut ett alternativ. Vi ska prata. Manchester United är den största klubben i världen, så vem skulle inte vilja spela fotboll här?, säger han i en intervju med nederländska Ziggo Sport.

Huruvida det är upp till Amrabat om det blir en fortsättning i klubben är dock oklart i nuläget. Utköpsklausulen i låneavtalet är, enligt uppgifter, på 25 miljoner euro, motsvarande 279 miljoner kronor.

Annons
Publicerad 2024-05-26 15:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto