Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Brunos flytt till West Ham spricker

Sillybloggen

Häromdagen uppgav transferjournalisten Fabrizio Romano att West Ham hade gjort klart med mittbacken Fabricio Bruno, 28, från Flamengo.

Klubbarna var överens om en prislapp på 12 miljoner euro (knappt 138 miljoner kronor) i garanterad summa plus ytterligare 1,5 miljoner euro (drygt 17 miljoner kronor) i bonusar. Men nu kommer en oväntad vändning.

Detta efter att förhandlingarna om brassens personliga kontrakt visat sig vara komplexa. Daily Mirror uppger att Bruno blev erbjuden ett fyraårskontrakt av West Ham men med en lön som inte var särskilt mycket högre än den han har i Flamengo i dag, vilket inte var tillfredsställande nog. för honom

Tidningen skriver vidare att West Ham för tillfället har tagit beslut att de inte kommer öka sitt bud till spelaren. Brasiliansk media slår fast att övergången därför har spruckit och 28-åringen kommer bli kvar i Flamengo, medan Daily Mirror håller dörren på glänt för att parterna eventuellt kan “enas i ett senare skede”.

Annons

Det återstår alltså att se hur saken mynnar ut men för tillfället verkar affären inte gå i lås. Bruno har spelat 114 matcher i Flamengo-tröjan. Han sitter på ett kontrakt till 2028

Publicerad 2024-05-30 19:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto