Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

0:39
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Sirius hoppas på rekordsumma för Salech

Sillybloggen

IK Sirius-forwarden Yousef Salech, 22, imponerade stort under den allsvenska våren med åtta mål och en assist på tolv framträdanden.

Nu uppger fotbollssajten fotbolldirekt.se att Sirius kräver en rekordsumma vid en försäljning av den danske forwarden, som sitter på ett kontrakt över 2028. Uppsala-klubben uppges minst vilja ha 25 miljoner kronor. Sirius sägs samtidigt i dagsläget inte ha några bud att ta ställning till och rapporteras inte vilja sälja i sommar. Enligt sajten finns det dock klubbar som i dag skulle kunna lägga runt 17 miljoner kronor på Salech, något Sirius alltså inte sägs gå med på.

Sirius hittills dyraste försäljning är Wessam Abou Ali till egyptiska Al-Ahly. Enligt den danska tidningen BT var övergångssumman på motsvarande 22,5 miljoner svenska kronor. Samtidigt uppgav tidningen att summan kan stiga med ytterligare 8,5 miljoner kronor via olika bonusar.

Annons

Salech anslöt från danska Brøndby inför den här säsongen. Enligt den danska sajten bold.dk betalade Sirius då runt tre miljoner danska kronor, motsvarande 4,5 miljoner svenska kronor. Samtidigt hade Tipsbladet uppgifter om att övergångssumman var på 4,5 miljoner danska kronor, ungefär 6,7 miljoner svenska kronor

Publicerad 2024-06-11 17:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto