Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ESPN: Tre forwards på Manchester Uniteds önskelista

Sillybloggen

Anthony Martials sorti har lämnat Manchester United med endast en renodlad forward i truppen: Rasmus Højlund. Inte undra på att bjässen på Old Trafford vill värva på den positionen i sommar.

ESPN uppger att tre namn finns på önskelistan. Det handlar om Ivan Toney (Brentford), Jonathan David (Lille) och Joshua Zirkzee (Bologna).

De två förstnämnda spelarna är av särskilt intresse med anledning att de bara har ett år kvar på sina respektive kontrakt. När det gäller Zirkzee sitter han på ett längre avtal, men som innehåller en utköpsklausul på 34 miljoner pund (drygt 450 miljoner kronor).

Källor till ESPN hävdar att Brentford kommer kräver över 50 miljoner pund (knappt 670 miljoner kronor) för Toney, trots att han alltså går in på sitt sista kontraktsår.

Enligt samma uppgifter har United följde Brian Brobbey, Ajax, under en längre tid. Men det ska främst vara huvudtränare Erik ten Hag som har drivit det intresset och därmed är det oklart hur konkret från klubbens sida det faktiskt är.

Annons

Manchester United har kvalificerat sig till Europa League kommande säsong. Laget slutade åtta i ligan i år.

Publicerad 2024-06-12 10:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto