Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:16
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Porto vill värva trio från Barcelona

Sillybloggen

Efter att det stod klart att Hansi Flick blir ny huvudtränare i Barcelona blåser förändringens vindar in i den katalanska storklubben.

De senaste veckorna har präglats av rykten kring spelare som Flick sägs vilja bli av med och nu gör uppgifter från spansk media gällande att Porto visar intresse för att värva en trio från Barcelona.

Sport rapporterar först och främst att Porto är intresserat av Vitor Roque på ett låneavtal. Samtidigt sägs klubbarna redan föra diskussioner kring en permanent övergång för mittbacken Mikayil Fayé.

Senegalesen har ännu inte debuterat för Barcelonas A-lag, men det har rapporterats om intresse från flera håll, däribland Arsenal. Sport skriver att prislappen för en försäljning till Porto landar på 15 miljoner euro, motsvarande 169 miljoner kronor, med en återköpsklausul inskriven i avtal.

Annons

Barcelonas sportchef är den tidigare Porto-spelaren Deco och han sägs ha en god relation med Portos nya president, André Villas-Boas. Något som kan underlätta affärer mellan klubbarna.

Vidare uppger Relevo att Porto även är ute efter lagkaptenen Sergi Roberto, vars avtal löper ut den 30 juni.

Publicerad 2024-06-17 10:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto