Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:15
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Lazio har lagt bud på Greenwood

Sillybloggen

Manchester United letar efter en köpare till Mason Greenwood, 22.

Kanske har man nu fått napp.

Daily Mail uppger att jätten och Lazio har börjat förhandla om ytterforwarden. Klubbarna diskuterar en övergångssumma på över 30 miljoner pund (knappt 400 miljoner kronor) plus prestationsbaserade bonusar, enligt tidningen.

The Times har samma uppgifter men påstår att huvudstadsklubben från Rom de facto har lagt sitt nämnda 400-miljonersbud.

Manchester United inväntar nu att andra intresserade klubbar ska konkretisera sina respektive intresseanmälningar för Greenwood, efter att Lazio tagit första steget mot en övergång. Detta för att få till en potentiell dragkamp.

Juventus och Napoli är också med i jakten på 22-åringen. Enligt Daily Mail finns det även lag i Tyskland, Spanien och Portugal som har visat intresse.

Annons

Greenwoods kontrakt med United sträcker sig till nästa sommar. Under den nyss avslutade säsongen var han utlånad till Getafe, efter att ha stoppats från spel på Old Trafford på grund av de våldtäkt- och misshandelsanklagelser – som sedermera drogs tillbaka – han fick riktade mot sig i början av 2022.

Publicerad 2024-06-19 22:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto