Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rykte: Flera klubbar intresserade av Nilsson Lindelöf

Sillybloggen

Caught Offside brukar blanda högt och lågt under silly season. I det forumet har nu Victor Nilsson Lindelöf blivit omnämnd.

Sajten hävdar att flera klubbar är intresserade av Manchester United-svensken och det handlar om Inter, saudiska Al-Nassr och Al-Ittihad samt turkiska Fenerbahce. Uppgifterna gör gällande att Inter och Fenerbahce (som precis anställt Jose Mourinho som ny tränare) varit i kontakt med mittbackens representanter.

Det turkiska intresset har omtalats tidigare, men Fenerbahce sägs inte vilja betala någon övergångssumma.

Senare under onsdagen uppger Yağız Sabuncuoğlu, journalist på Sports Digitale, att Fenerbahce trappat upp jakten på Nilsson Lindelöf och tagit konkret kontakt med Manchester United för att försöka värva svensken.

Annons

Dessutom rapporterar Sport Witness under onsdagen att Fenerbahces sportchef, Maria Branco, kommer åka till England för att ro övergången i hamn. Samma sida skriver att svensken kommer kosta den turkiska klubben tio miljoner euro, strax norr om 110 miljoner svenska kronor.

Manchester United uppges vilja ha åtta till tio miljoner euro för 29-åringen.

Victor Nilsson Lindelöf har representerat Manchester United sedan 2017 och har kontrakt till 2025.

Publicerad 2024-06-20 08:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto