Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan intresserat av Memphis Depay

Sillybloggen

För tre veckor sedan bekräftade Memphis att han lämnar Atlético Madrid.

“Det är inte lätt att säga hur jag känner inför att skriva det här meddelandet eftersom jag känner att saker och ting kunde ha varit väldigt annorlunda. Kanske är det bättre att hålla den konversationen en annan gång… Till Atlético Madrid, mina lagkamrater, personalen och speciellt fansen, jag vill tacka er för energin och stödet jag har upplevt under min tid som Atleti-spelare. Jag håller de goda minnena nära mitt hjärta. Tack.” skrev han på sina sociala medier.

Han är således en fri man i sommar.

Och nu verkar det som den första storklubben rycker i 30-åringen.

Sky Sport Italia hävdar nämligen att AC Milan är “mycket intresserat” av nederländaren, som är mitt uppe i ett EM. Och Milan verkar vara ute efter en offensiv pjäs, då det nyligen figurerade uppgifter om att de har dragit sig ur dragkampen om en annan nederländare, Joshua Zirkzee. Detta eftersom den nye tränaren Paulo Fonseca påstås bett Zlatan, som är en del av klubbens ledning och har inflytande över nyförvärv, om en annan anfallstyp.

Annons

En anfallstyp som mer liknar Memphis Depay, kanske?

Strikern svarade för 13 mål och två assist på 40 matcher i Atlético Madrid-tröjan. Han har ett förflutet i Barcelona, Lyon, Manchester United och PSV. 

Publicerad 2024-06-20 23:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto