Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Juventus plan för Holm avslöjad

Sillybloggen

Det såg länge ut som att Atalanta skulle aktivera den köpoption som fanns inskriven u låneavtalet med Spezia. Men transfer-journalisten Nicolo Schira uppgav nyligen att så inte blir fallet, något som har öppnat upp för spekulationer kring kantspringarens framtida klubbadress.

Den tidigare IFK Göteborg-spelaren har kopplats samman med de flesta italienska storklubbarna, där bland annat Inter, Milan och Juventus uppges visa intresse. Nu kommer också uppgifter som gör gällande att de sistnämnda har en plan för att knyta till sig Holm.

Det är italienska Sky som skriver att Juventus överväger en värvning i synergi med Serie A-konkurrenten Genoa. Tanken är nämligen att köpa loss Holm för att sedan låna ut honom till Genoa. Även Genoa är en av de klubbar som uppges visa intresse för den svenske landslagsmannen.

Under den gångna säsongen noterades Holm för 22 matcher och en fullträff i Serie A. Han spelade även sju matcher i Europa League, där Atalanta till sist stod som slutsegrare efter finalsegern mot Bayer Leverkusen.

Annons
Publicerad 2024-06-21 11:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto