Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nästan allt talar emot Real Madrid i jakten på Yoro

Sillybloggen

Marca skriver: “Real Madrid har allting emot sig, förutom spelarens vilja, i jakten på Leny Yoro”.

18-årige Lille-backen är en av Europas mest eftertraktade mittbackar för tillfället. Han jagas av Paris Saint-Germain, Liverpool, Manchester United – och Real Madrid.

Enligt The Athletic föredrar spelaren själv att gå till “Los Blancos” och enligt rapporter i Spanien är parterna redan överens om ett kontrakt. Men det är inte mycket i övrigt som talar för att en flytt till den spanska huvudstadsbjässen blir av.

Marca uppger nämligen att övriga tre, nämnda klubbar är villiga att betala mer. Både i övergångssumma till Lille och i lön samt bonusar till Yoro själv. Attraktivare erbjudande är alltså att vänta på bordet för både klubb och spelare än det från Real Madrid.

Annons

AS hävdar i sin tur att Real Madrid hoppas att fransmannen ska stanna ytterligare ett år i Lille och sedan ansluta som bosman 2025, när hans kontrakt löper ut. Det återstår att se hur sugen Ligue 1-klubben är på det scenariot.

Regerande La Liga- och Champions League-mästaren påstås vara redo att betala maximalt 40 miljoner euro (cirka 450 miljoner kronor). Lille kräver dock 50-60 miljoner euro (runt 560-670 miljoner kronor) för att sälja sitt mittbackslöfte. 

Yoro är fostrad i Lille. Totalt har det blivit 60 tävlingsframträdanden sedan A-lagsdebuten.

Publicerad 2024-06-23 18:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto