Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Il Messaggero: ten Hag vill ha Dybala

Sillybloggen

Erik ten Hag blir kvar i Manchester United trots att initiala uppgifter gjorde gällande att han skulle få sparken efter att den gångna säsongen summerades.

Nu är nederländaren med i arbetet kring att spika spelartruppen inför den kommande säsongen och nu har ett nytt namn lyfts fram som aktuellt för den engelska storklubben.

Det är Rombaserade Il Messaggero som skriver att ten Hag är förtjust i Romas Paulo Dybala och att han är intresserad av att hämta in argentinaren under sommarfönstret.

Förutom att ten Hag sägs gilla Dybala som spelare ska han även vara medveten om att det går att köpa loss Dybala till ett fyndpris. La Gazzetta dello Sport har tidigare rapporterat om att Dybala har en utköpsklausul på 13 miljoner euro, cirka 145 miljoner kronor.

Annons

Tidigare under karriären har Dybala även representerat Juventus och Palermo. Under den gångna säsongen svarade han för 13 mål på 28 Serie A-matcher.

Publicerad 2024-06-24 17:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto