Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Kimmich lämnar Bayern i sommar - giganter jagar

Sillybloggen

Joshua Kimmich, 29, har ett kontrakt med Bayern München som sträcker sig till sommaren 2025. Han har samtidigt ryktats till en hel del storklubbar runt om i Europa, senast Barcelona. För några veckor sedan rapporterade spanska Sport att Kimmich ratade ett erbjudande från just Barça med anledning av otillräcklig lön.

Nu rapporterar tyska Sky Sport att Joshua Kimmich med allra största sannolikhet kommer lämna Bayern München i sommar med anledning att han inte vill förlänga sitt kontrakt med klubben. Bayern blir således tvunget att sälja honom under sommarfönstret, alternativt i januarifönstret, om de vill ha ekonomisk ersättning.

Samtidigt skriver tyska Sky att Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Arsenal och Manchester City är de enda klubbarna i hela Europa som har råd att värva honom, då han uppges ha en årslön på 20 miljoner euro, cirka 225 miljoner kronor. De nämnda klubbarna har även visat intresse för högerbacken tidigare under året.

Annons

Joshua Kimmich är aktuell i sommarens EM-slutspel, då han har spelat samtliga minuter i gruppspelet som högerback. Han har även assisterat till ett mål i turneringen.

Tyskland och Joshua Kimmich spelar åttondelsfinal i EM lördagen den 29 juni klockan 21.00.

Matchen sänds i TV4 och TV4 Play.

Publicerad 2024-06-24 16:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto