Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United intresserat av Ugarte

Sillybloggen

Manchester United rapporteras vilja värva en ny central mittfältare i sommar, och enligt Sky Sports är det engelska storlaget nu intresserat av Paris Saint-Germains uruguayan Manuel Ugarte, 23, som i fjol anslöt från Sporting för vad som då påstods vara 713 miljoner kronor.

Ugarte fick under den gångna säsongen varierat med speltid och stod för 37 framträdanden med den franska storklubben. Han var bland annat bänkad i båda semifinalmötena med Borussia Dortmund i Champions League. 23-åringen har kontrakt till sommaren 2028.

Vidare har Sky Sports uppgifter om att United fortsatt är i samtal med Bologna-forwarden Joshua Zirkzee, samt intresserat av Everton-backen Jarrad Branthwaite. Gällande Zirkzee sägs United vara villigt att möta nederländarens utköpsklausul, medan klubben rapporteras fått ett bud avvisat på Everton-försvararen.

Annons
Publicerad 2024-06-25 14:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto