Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:16
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Thiago kan nobba roll i Barcelona

Sillybloggen

Thiago har meddelat att han avslutar den aktiva spelarkarriären. Det har ryktats om att beskedet skulle komma under en längre tid och spanska AS har tidigare rapporterat om att 33-åringen är aktuell för en tränarroll i sin tidigare klubb, Barcelona.

Det är den nytillträdde huvudtränaren Hansi Flick som sägs vara förtjust i att hämta in Thiago, som han tränade under deras tid i Bayern München. Men det ser ut att ha dykt upp problem för katalanernas del.

Marca uppger nämligen att Thiago inte är övertygad av det erbjudande som han har fått på bordet av Barcelona. Vidare sägs han vara öppen för att hjälpa till med vissa aspekter, men han är inte säker på att han är redo för att hoppa på en tränarroll på heltid.

Något definitivt besked väntas dock inte komma nu. Thiago uppges i stället vilja fundera innan han tillkännager sitt beslut. Han sägs ha blivit förtjust i Flicks presentation av visionen, men vill alltså inte lämna något besked i dagsläget.

Annons

Thiago har ett förflutet som spelare i Barcelona. Han tog sig fram genom akademin, La Masia, och gjorde ett antal säsonger i A-laget innan han lämnade för Bayern München 2013.  

Publicerad 2024-07-09 16:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto