Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fluminense bryter med Ronaldinho: "Bibehåller starka band"

Campeonato Brasileiro

Efter en tuff tid i Fluminense bryts nu den tidigare världsstjärnan Ronaldinhos kontrakt med klubben.

"Ronaldinho visade att Fluminense kan locka de största spelarna i världen" skriver klubben i ett uttalande.

Foto: Scanpix

För tio år sedan blev Ronaldinho utsedd till världens bästa spelare. Men de senaste åren har brasse-artisten haft det tufft. I mexikanska Queretaro uteblev succén och klubben bröt kontraktet med Ronaldinho i juli.

Brassen återvände då till hemlandet och gick till Fluminense. Där har det dock gått riktigt tungt för den tidigare världsstjärnan. Inte ett enda mål eller assist har det blivit för Ronaldinho på nio matcher för klubben. Nu meddelar Fluminense att de kommit överens med brassen om att bryta kontraktet.

"Fluminense och Ronaldinho bibehåller starka   band och planerar att arbeta med andra projekt i framtiden", skriver klubben i ett uttalande.

Annons

Även om Ronaldinho inte lyckades leverera på planen så skriver klubben att det fanns flera områden där värvningen var en stor framgång.

"Viktigt att nämna att värvningen mötte förväntningarna när det kommer till marknadsintäkter, biljettförsäljning, försäljning av tröjor och sponsoravtal”.

Publicerad 2015-09-29 kl 09:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto