Rivaldo tillbaka - målskytt när han spelade med sonen

Brasilien

Kommer ni ihåg brasilianske fotbollsspelaren Rivaldo? Nyligen återupptog den numera 43-årige offensive mittfältaren karriären i det brasilianska andradivisionslaget Mogi Mirim, där han spelar med sin 20-årige son Rivaldinho.

Nu har far och son gjort mål i samma match. Det var när Mogi Mirim besegrade Macae med 3-1 på hemmaplan som både Rivaldo och Rivaldinho slog till.

Rivaldinho inledde målskyttet i matchinledningen och i den 17:e minuten satte Rivaldo 2-0 på straff. Kort före pausvilan utökade sedan Rivaldinho.till 3-0 - och far och son-hattricket var fullbordat.

Rivaldo blev utbytt i andra halvlek och då kunde Macae reducera, men Mogi Mirim höll undan och vann matchen.

Rivaldo har representerat en mängd klubbar i karriären, bland andra Barcelona och Milan. 1999 blev han utsedd till världens bäste fotbollsspelare.

I VM 2002 blev Rivaldo bötfälld för en mycket uppmärksammad filmning i gruppspelsmatchen mot Turkiet.

Publicerad 2015-07-15 kl 08:34