Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ronaldinho i blåsväder - uppges ha stora skulder i Brasilien

Brasilien

Ronaldinho rapporteras vara i blåsväder.
Tidigare Barcelona-stjärnan är numera rejält skuldsatt i Brasilien, rapporterar Reuters. 

Foto: Bildbyrån.

Tidigare brasilianske landslagsstjärnan Ronaldinho, 39, firade mellan 2003 och 2008 stora framgångar i Barcelona och var bland annat med och ledde den spanska giganten till två ligatitlar och en Champions League-titel. Därefter blev det under ett par år spel i Milan och senare i ytterligare ett antal klubbar innan han lade skorna på hyllan.

Nu kommer däremot Reuters med negativa rubriker om den forne stjärnan. Nyhetsbyrån rapporterar, med hänvisning till brasilianska tidningen Folha de S. Paulo, att en domstol i södra Brasilien har förbjudit Ronaldinho att sälja 57 fastigheter med anledning av olika typer av skulder. Ronaldinho uppges bland annat inte ha betalat drygt 23 miljoner kronor i miljöböter för att ha byggt en brygga olagligt vid ett hus i Porto Alegre. Dessutom ska han även av drygt 19 miljoner kronor i andra skulder. 

Annons

Reuters skriver vidare att brasilianska myndigheter nu har beslagtagit Ronaldinhos pass fram till att ärendena är lösta. Däremot är fallet under sekretess, vilket innebär att brasilianska myndigheter inte kunde bekräfta ärendet för nyhetsbyrån. 

Publicerad 2019-07-30 kl 07:48

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto