Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
CHAMPIONS LEAGUE

AIK-keepern om Dinamo-MFF: "Alla förväntar sig att Dinamo tar det"

Han är med största sannolikhet den med störst insyn i Dinamo Zagreb i svensk fotboll. Men trots favoritskapet vill AIK-keepern Ivan Turina inte tippa hur det går för MFF.
-Jag kan inte tippa vinnare, säger han till fotbollskanalen.

AIK-målvakten Ivan Turina har spelat stora delar av sin karriär i kroatiska Dinamo Zagreb. Han vet vad som väntar Malmö FF i Champions League Play-offen på onsdag. Samtidigt menar Turina att det är svårt att tippa en vinnare på förhand. Malmö har imponerat på den 30-årige kroaten. Och pressen är stor på Dinamo.

- Dinamo är största klubben i Kroatien. De har bra spelare och de vinner ligan ofta. Jag tror att pressen är stor på Dinamo. Alla förväntar sig att Dinamo ska gå vidare. Och hela Zagreb och Kroatien lever upp inför den här matchen. Dinamo har inte spelat i Champions League på mycket länge och folket har stora förhoppningar. Men det blir tufft. Jag kan inte tippa vem som vinner, säger Turina till fotbollskanalen.

Men underskattning tror han inte är en fara för kroaterna. Malmö har spelat bra mot Rangers och nu senast mot Milan.

- Jag är säker på att de har stor respekt för Malmö som spelat bra mot storlag och är regerande svenska mästare. Nyckeln blir första matchen nere på Maksimir-stadion. Jag vet inte om Malmö är slitna efter Milan-matchen. Dinamo spelade i fredags sist och har haft lång tid att återhämta sig på. Dinamo hoppas nog vinna första matchen och ha det lite lättare i returen, tippar Turina för fotbollskanalen.

Är där några spelare som Malmö bör se upp för lite extra på onsdag?

- Dinamo har många bra spelare, som spelar i kroatiska landslaget. Men jag vet att Norling varit nere i Kroatien och är säker på att han har bra koll på dem.

Publicerad 2011-08-15 kl 13:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons