Anorthosis Famagusta tog tre nya poäng

Anorthosis Famagusta-Panathinaikos 3-1
1-0, 11', Självmål Sarriegi; 2-0, 16', Dobrasinovic; 2-1, 28', Salpigidis (straff); 3-1, 78', Taher

Överrraskningslaget Anorthosis Famagusta tog ytterligare en skalp då man slog Panathinaikos hemma på Cypern. Sarriegi gav Panathinaikos en mardrömsstart då han med ett självmål i i 11:e minuten gav cyprioterna ledningen.

bara fyra minuter senare gjorde Anorthosis 2-0 genom Dobrasinovic. Panathinaikos fick häng när Salpigidis på straff kunde reducera men närmare än så kom grekerna aldrig.

Taher gjorde istället ytterligare ett mål för Anorthosis i 78:e minuten och matchen var avgjord.

Cyprioterna ligger nu delad etta i grupp B på samma poäng och målskillnad som Inter.

Publicerad 2008-10-01 kl 23:34