Arsenal-fan hängde sig efter förlusten mot Manchester United

En kenyansk supporter till Arsenal hängde sig efter klubbens förlust mot Manchester United på tisdagskvällen.

29-årige Suleiman Omondi följde Arsenals Champions League-semi mot Manchester United på en bar i Nairobi, Kenyas huvudstad. London-laget förlorade med 1-3. Redan efter 11 minuter stod det 0-2 och Arsenals chanser att nå finalen var minimala. Omondi hamnade i en dispyt med några United-supportrar och lämnade baren redan i halvtid, enligt BBC. Senare hittades han hängd i sitt hem, fortfarande iklädd sin Arsenal-tröja.

Enligt Omondis vänner var han på gott humör inför matchen och även efter att Arsenal släppt in sitt första mål, men när andra målet kom i 11 minuten förändrades hans humör drastiskt. Enligt en kvinna på baren var han fullkomligt nedbruten i halvtid. Ett annat ögonvittne berättar att han gett sig på ett United-fan.

- Suleiman greppade honom argt över halsen och började pressa hårt. Vi bröt bråket snabbt och bad honom sluta. Suleiman slutade men var så arg att han gick.